Νικολόπουλος: Τόσο κουρασμένος είναι ο Βενιζέλος και βιάζεται για εκλογές; Δεν βλέπει τις δημοσκοπήσεις; - iefimerida.gr

Νικολόπουλος: Τόσο κουρασμένος είναι ο Βενιζέλος και βιάζεται για εκλογές; Δεν βλέπει τις δημοσκοπήσεις;

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καρφιά» για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά έριξε ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή.

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες που ο κ. Βενιζέλος μίλησε για εκλογές», είπε με ειρωνικό ύφος για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στην τοποθέτηση που έκανε εκπροσωπώντας τους ΑΝΕΛ λόγω της απουσίας του Πάνου Καμμένου. «Τόσο κουρασμένος είναι ο κ. Βενιζέλος; Δεν βλέπει τις δημοσκοπήσεις; Θέλει να γυρίσει στην ακαδημαϊκή καριέρα του; Μόλις 2% του έδιναν χθες οι μετρήσεις», πρόσθεσε.

Ο κ. Νικολόπουλος επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό για τον Σταύρο Παπασταύρου, αναφέροντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός «Εβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα», ενώ σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Βενιζέλου ανέφερε ότι έκανε μία ομολογία της αποτυχημένης πολιτικής που εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση.

«Ακούσαμε και για τα Αγια των Αγίων. Δεν το ξέρατε κ. Τσίπρα; Για αυτό πήρε στο σπίτι του ο κ. Βενιζέλος τα αρχεία όταν ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας. Γιατί ήταν τα Αγια των Αγίων», πρόσθεσε και σημείωσε ότι στη σημερινή διαδικασία στη βουλή «Κάποιοι νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο ''Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι''».

«Λυπάμαι αλλά θα απογοητευθούν. Δεν επιδιώκουμε τη ρήξη, αλλά τη σύνθεση απόψεων», ανέφερε ακόμη ο κ. Νικολόπουλος, κάνοντας έκκληση στην αντιπολίτευση να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ