Το Μαξίμου διαψεύδει, τώρα, το υπουργείο Οικονομικών και για τον ΕΝΦΙΑ - iefimerida.gr

Το Μαξίμου διαψεύδει, τώρα, το υπουργείο Οικονομικών και για τον ΕΝΦΙΑ

EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας άμεσα» αυτή είναι η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις διαρροές που έκαναν λόγο για παραμονή του φόρου.

Η κυβέρνηση τονίζει ότι « η αντικατάσταση ενός από τους πιο άδικους φόρους που έχουν υπάρξει, με έναν κοινωνικά δίκαιο φόρο, είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης» σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Σημειωτέον ότι, νωρίτερα, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών εμφανίστηκε αινιγματικός προς την αντικατάστασή του ΕΝΦΙΑ, αφού αν και παραδέχθηκε ότι ο φόρος πρέπει να αλλάξει κι ότι αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης, συμπλήρωσε ότι «εάν δεν υπάρξει παρέμβαση, κάτι που υπάρχει μένει ως έχει», κάτι που σημαίνει πολύ απλά ότι για να εφαρμοστεί ο ΦΜΑΠ, θα πρέπει να νομοθετηθεί εγκαίρως το νέο πλαίσιο.

Αυτή είναι η δεύτερη «δέσμη» διευκρινίσεων από το Μαξίμου μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, καθώς, είχε προηγηθεί η απάντηση στη διαρροή (από το υπουργείο Οικονομικών) της λίστας Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβέρνηση ΕΝΦΙΑ αφορολόγητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ