Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Σλούκα – Πόσα ζητά η πλευρά του παίκτη - iefimerida.gr

Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Σλούκα – Πόσα ζητά η πλευρά του παίκτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα το καλοκαίρι τελειώνει και ήδη στην ομάδα του Πειραιά έχουν μπει στην λογική των πρώτων συζητήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra, η πρώτη συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη με τη διοίκηση της ομάδας έχει γίνει. Στην πρώτη επαφή, η πλευρά του Κώστα Σλούκα ήταν αυτή που άρχισε τις διαπραγματεύσεις, με το ποσό των 900.000 ευρώ να πέφτει στο τραπέζι.

Με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα, η ομάδα του Πειραιά προφανώς και δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση και μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα θα αρχίσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις. Η διοίκηση του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες θα προσφέρει στον Σλούκα το ίδιο συμβόλαιο με αυτό του Βαγγέλη Μάντζαρη, το οποίο αγγίζει τις 600.000 ευρώ το χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ