E-learning: Σεμινάρια δημιουργικής γραφής στον ΙΑΝΟ - iefimerida.gr

E-learning: Σεμινάρια δημιουργικής γραφής στον ΙΑΝΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συγγραφέας Κώστας Καβανόζης διδάσκει τα μυστικά της συγγραφικής τέχνης στα «Εργαστήρια Βιβλίου» του Ιανού.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από απόσταση (e-learning) μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Απρίλιο.

Το iefimerida.gr κι ο ΙΑΝΟΣ προσφέρουν για ένα τυχερό αναγνώστη τη συμμετοχή του εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο σεμινάριο «Μυθιστόρημα ─Από την πρώτη ύλη στο έργο τέχνης»

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Μ.Τετάρτη 08/04. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Μ.Πέμπτη 09/04. Το όνομα του νικητή θα δημοσιευτεί στο iBOOK.

Το σεμινάριο «Μυθιστόρημα –Από την πρώτη ύλη στο έργο τέχνης» απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τη εμπειρία δόκιμων συγγραφέων, να προσεγγίσουν τη συγγραφή ως πράξη και να δοκιμάσουν τις δικές τους δυνάμεις στο συγγραφικό πεδίο.


Τα δέκα μαθήματα φιλοδοξούν να αποτελέσουν για τον ασκούμενο ένα εργαλείο μελέτης του είδου και ταυτόχρονα έναν εύχρηστο «οδηγό χρήσης» μέσα από τη συνεχή ανατροφοδότηση και τη διαδικτυακή επαφή με τον συγγραφέα Κώστα Καβανόζη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ