Ποιά είναι η κέρινη και ποιά η κανονική Fergie; - iefimerida.gr

Ποιά είναι η κέρινη και ποιά η κανονική Fergie;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μουσείο της Madame Tussaud στο Λας Βέγκας προστέθηκε πρόσφατα και το κέρινο ομοίωμα της Fergie, της διάσημης και σέξι τραγουδίστριας των Black Eyed Peas.
Ωστόσο αυτό που απασχόλησε τα αμερικανικά media μετά την παρουσίαση του κέρινου ομοιώματος της Fergie, δεν ήταν ούτε ότι κόστισε 300 000 δολάρια για να φτιαχτεί, ούτε η καινούρια κουπ της Fergie, αλλά το γεγονός ότι η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται τόσο... τσιτωμένη που μοιάζει να είναι η ίδια κέρινη! Μάλιστα οι κακές γλώσσες έσπευσαν να σχολιάσουν πως τα 300 000 δολάρια που ανακοινώθηκε πως ήταν το κόστος κατασκευής του κέρινου αγάλματος στην ουσία ήταν τα χρήματα που ξόδεψε η Fergie για να κάνει πλαστική εγχείριση lifting προσώπου. Και οι πολύ κακές γλώσσες έσπευσαν να χαρακτηρίσουν γελοία την δήλωση του συζύγου της και ηθοποιού Josh Duhamel που είπε πως η γυναίκα του δεν έχει κάνει καμία επέμβαση στο πρόσωπό της «απλά άλλαξε κραγιόν». Ναι καλά!

Ποιά είναι η κέρινη και ποιά η κανονική Fergie;  | iefimerida.gr 0
Ποιά είναι η κέρινη και ποιά η κανονική Fergie;  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ