Κρίσιμη συνάντηση ΑΕΚ και Δήμου για το γήπεδο - iefimerida.gr

Κρίσιμη συνάντηση ΑΕΚ και Δήμου για το γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στα καλά νέα της προηγούμενης εβδομάδας από το ΣτΕ θέλουν να δώσουν στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα έχουν απόψε στις 19:00 με το Δήμο Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας όσονα αφορά φυσικά το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου.

Η απόφαση του ΣτΕ να ακυρώσει την προσφυγή των «17» πολιτών για το γήπεδο, αλλά και οι αρνητικές εισηγήσεις του προέδρου και του εισηγητή γι' αυτήν του Δήμου, απόφαση που εκκρεμεί ακόμα, σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο αλλά και τη διοίκηση της ΑΕΚ. Στο σημερινό κρίσιμο ραντεβού με τους ανθρώπους του Δήμου αλλά και του ΥΠΕΚΑ, η ομάδα που εκπροσωπεί την ΑΕΚ αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Ασλανίδη, τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924» Νίκο Στράτο, τον πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρη Ανδριόπουλο, τον αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού και τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου, θα επιχειρήσει να αντικρούσει με επιχειρήματα κάθε εμπόδιο που προβάλει ο Δήμος για την ανέγερση του γηπέδου. Στην Ένωση αισιοδοξούν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και πως από αύριο θα μπορούν να τρέξουν τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, χαρτί, το οποίο ουσιαστικά θα ανάψει και το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τα έργα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο Δήμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ