Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν έχει στείλει ολοκληρωμένη λίστα στην Ευρωζώνη -Δεν έχει οριστεί Eurogroup - iefimerida.gr

Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν έχει στείλει ολοκληρωμένη λίστα στην Ευρωζώνη -Δεν έχει οριστεί Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτα ξεκάθαρος εμφανίστηκε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γιέγκερ για το τι πρέπει να προηγηθεί της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως μέχρι τώρα η ελληνική πλευρά δεν έχει υποβάλλει τις προτάσεις της στην Ευρωζώνη και ότι οι συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται. Το πιο ουσιαστικό, όμως, ήταν όταν εξήγησε ποιο είναι το βασικό κριτήριο, από την πλευρά της Γερμανίας, για να «ξεκλειδώσει» η οικονομική βοήθεια προς την Αθήνα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Η ελληνική βουλή θα πρέπει να εγκρίνει τις μεταρρυθμίσεις προτού υπάρξει περαιτέρω βοήθεια προς την Αθήνα», ενώ σε ερώτηση αν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για Eurogroup, απάντησε: «Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα».

Εκπρόσωπος Σόιμπλε:  Η Ελλάδα δεν έχει στείλει ολοκληρωμένη λίστα στην Ευρωζώνη -Δεν έχει οριστεί Eurogroup | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ