Bild: Η Ελλάδα μας κοροϊδεύει -Εστειλε τη λίστα, μέσω tablet, στα ελληνικά - iefimerida.gr

Bild: Η Ελλάδα μας κοροϊδεύει -Εστειλε τη λίστα, μέσω tablet, στα ελληνικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευκαιρία για ένα ακόμη δηκτικό σχόλιο βρήκε η γερμανική εφημερίδα Bild, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ελληνικη πλευρά έστειλε τη λίστα των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων μέσω tablet και στα ελληνικά.

Όπως αναφέρει: «Οι Έλληνες κοροϊδεύουν τους Ευρωπαίους με τις μεταρρυθμίσεις. Παρουσίασαν τη λίστα στους εταίρους μέσω tablet και γραμμένη στα ελληνικά».

Η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας και προσθέτει: «από τις αρχές Απριλίου, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της. Μόνο η βοήθεια της ΕΚΤ που δεν έρχεται όμως θα μπορούσε να την αποτρέψει από την χρεοκοπία. Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξακολουθεί να παίζει πόκερ και μέχρι τώρα δεν έχει υποβάλει καμία χρηστική λίστα μεταρρυθμίσεων που θα της εξασφάλιζε περαιτέρω οικονομική βοήθεια».

Η εφημερίδα επικαλείται Ευρωπαίο διπλωμάτη που δεν κατονομάζεται και ο οποίος δηλώνει πως ακόμη και έτσι η λίστα της ελληνικής κυβέρνησης είναι ασαφής και αναξιόπιστη. Από την μεριά του, ο Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στο MΕΓΚΑ διέψευσε το σχόλιο της Bild -και άλλων γερμανικών μέσων- για το θέμα.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ