Σοκάρει το οικογενειακό ιστορικό της Αντζελίνα Τζολί -Πόσους δικούς της ανθρώπους έχει χάσει από καρκίνο - iefimerida.gr

Σοκάρει το οικογενειακό ιστορικό της Αντζελίνα Τζολί -Πόσους δικούς της ανθρώπους έχει χάσει από καρκίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο της θαρραλέας εκμυστήρευσής της για την αφαίρεση των ωοθηκών και των σάλλπιγγων της και δυο χρόνια μετά την διπλή μαστεκτομή, το οικογενειακό δράμα της Αντζελίνας Τζολί, το οποίο προφανώς την οδήγησε σε αυτές τις δύσκολες αποφάσεις που έλαβε, έρχεται στο φως.

«Θέλω να ζήσω πολλά χρόνια. Η μητέρα μου δεν έζησε πολύ... Θέλω να είμαι εκεί για τα παιδιά μου, να τα συνοδεύσω στις πρώτες τους επαγγελματικές συνεντεύξεις...», είχε δηλώσει η σταρ του Hollywood μετά την διπλή μαστεκτομή.

Το ίδιο επανέλαβε και μετά την αφαίρεση των ωοθήκων, λέγοντας πως δεν θέλει τα παιδιά της να λένε πως η μαμά τους πέθανε από καρκίνο, όπως έλεγε εκείνη.

Η επάρατη νόσος φαίνεται πως είναι το μυστικό της οικογένειας της ηθοποιού, καθώς 8 άτομα έχουν προσβληθεί από αυτή.

Το πιο πρόσφατο θύμα της οικογένειάς της ήταν η θεία της, Ντέμπι Μάρτιν, η οποία πέθανε σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση της ηθοποιού, πως υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.

Σοκάρει το οικογενειακό ιστορικό της Αντζελίνα Τζολί -Πόσους δικούς της ανθρώπους έχει χάσει από καρκίνο  | iefimerida.gr 0

Ο αποχωρισμός, ωστόσο, από τη μητέρα της Μαρσελίν Μπερταντ, ήταν αυτός που στιγμάτισε την κυρία Πιτ.

Η μητέρα της «έφυγε» το 2007 μόλις στα 56 της χρόνια, ύστερα από οκταετή μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

«Ο θάνατος από καρκίνο στέρησε από την Μαρσελίν Μπερτράντ, την ευκαιρία να γίνει γιαγιά, ένας ρόλος για τον οποίο ήταν γεννημένη», ανέφερε σε συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός.

Σοκάρει το οικογενειακό ιστορικό της Αντζελίνα Τζολί -Πόσους δικούς της ανθρώπους έχει χάσει από καρκίνο  | iefimerida.gr 1

Ακόμα 6 μέλη της οικογένειας της Ατζελίνας Τζολί έχουν αποβιώσει μεταξύ αυτών η γιαγία της σε ηλικία 45 ετών και ο παππούς της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ