Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο η υπόθεση Μήτρογλου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο η υπόθεση Μήτρογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό με τον Πιερ Ισά να ετοιμάζει λίστα με διαθέσιμους παίκτες για τον Βίτορ Περέιρα ωστόσο το πρώτο θέμα που καλείται να λύσει η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται φέτος στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού, με την ελληνική ομάδα να καλύπτει εξ' ολοκλήρου το συμβόλαιό του. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τη Φούλαμ ωστόσο πολύ δύσκολα η αγγλική ομάδα θα εκφράσει την επιθυμία να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Ο σύλλογος του Λονδίνου όχι μόνο δεν επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως ήταν άλλωστε ο αρχικός στόχος στο ξεκίνημα της χρονιάς αλλά κινδυνεύει με υποβιβασμό στη League One. Το συμβόλαιο του Μήτρογλου είναι πολύ «βαρύ» για τη Φούλαμ αφού οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τα 2,6 εκ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει να λαμβάνει ακόμη 4 εκ. ευρώ από την αγγλική ομάδα και ίσως θα μπορούσε να συζητήσει ενδεχόμενο αγοράς όμως θεωρείται δεδομένο ότι η Φούλαμ θα ζητήσει και έξτρα χρήματα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αφού θέλει να μειώσει τη ζημιά της από την απόκτησή του, για την οποία δαπάνησε σχεδόν 15 εκ. ευρώ. Μια περίπτωση, η οποία συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, είναι ο Ολυμπιακός να ζητήσει εκ νέου το δανεισμό του παίκτη όμως σε αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα βρει θετική τη Φούλαμ, η οποία δεν αποκλείεται να ψάξει τρόπο πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα εξαντλήσει πρώτα όλα τα περιθώρια να διατηρήσει τον Μήτρογλου στο ρόστερ της και να τελικά δεν βρεθεί άκρη, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου επιθετικού με τα ονόματα να έχουν αρχίσει ήδη να διαρρέουν. Ζινιάκ και Μπερμπάτοφ είναι τα δύο πρώτα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό όμως το σίγουρο είναι ότι μέχρι να φτάσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, στο τραπέζι θα πέσουν κι άλλα, είτε από προτάσεις πολλών μάνατζερ, είτε από πραγματικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ