Κινδυνεύουν και οι Ολλανδοί - Τα «μεγάλα» ονόματα που δυσκολεύονται στα προκριματικά του EURO - iefimerida.gr

Κινδυνεύουν και οι Ολλανδοί - Τα «μεγάλα» ονόματα που δυσκολεύονται στα προκριματικά του EURO

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κάποιος πίστευε ότι μόνο η Ελλάδα είναι ένα εκ των φαβορί που κινδυνεύει να μείνει εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, τότε αν ρίξει μια ματιά στις βαθμολογίες των ομίλων θα αλλάξει γνώμη.

Πρώτο και καλύτερο παράδειγμα, η Ολλανδία. Η ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σώθηκε στο φινάλε του αγώνα με την Τουρκία και πήρε ένα βαθμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός. Οι «οράνιε» βρίσκονται στην 3η θέση του πρώτου ομίλου έχοντας την Τουρκία μόλις δύο βαθμούς πίσω ενώ απέχουν πέντε από τους Ισλανδούς και έξι από τους πρωτοπόρους Τσέχους.

Στον 4ο όμιλο η κατάσταση όχι μόνο δεν ξέμπλεξε μετά τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής αλλά μάλλον έμπλεξε περισσότερο. Η Πολωνία οδηγεί την κούρσα με 11 βαθμούς, ακολουθούν Γερμανία και Σκωτία με 10 ενώ η Ιρλανδία έχει οκτώ. Με δεδομένο ότι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια έχει να αγωνιστεί εκτός έδρας με Σκωτία και Ιρλανδία, το έργο της για απευθείας πρόκριση μόνο εύκολο δεν είναι ενώ τον Σεπτέμβριο θα υποδεχθεί την Πολωνία σε ένα άκρως επικίνδυνο ματς.

Βέλγιο, Ιταλία, Δανία, Ρωσία είναι ακόμη μερικά μεγάλα ονόματα, τα οποία βρίσκονται μεταξύ 2ης και 3ης θέσης, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουν μέχρι τέλους τις ελπίδες τους για απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι το 2016.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προκριματικά EURO 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ