Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη - Όλες οι λεπτομέρειες [εικόνες] - iefimerida.gr

Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη - Όλες οι λεπτομέρειες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από το... σίριαλ της προηγούμενης εβδομάδας, η Ελένη Μενεγάκη, τελικά, γέννησε χθες, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ξανθιά παρουσιάστρια εισηχθεί περίπου στις 19:30 σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και έφερε στον κόσμο το τέταρτό της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στον 7ο όροφο του Ιασώ, όπου και βρίσκεται η VIP πτέρυγα και μπήκε στην αίθουσα τοκετών για να γεννήσει με καισαρική τομή.

Το υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. έφερε χαρά στο ζευγάρι και ολοκλήρωσε τον έρωτά τους. Το βραχιολάκι του νέου μέλους έγραφε «Ελένη Μενεγάκη Παντζοπούλου».

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το μωρό να μοιάζει στον πατέρα του Ματέο, ενώ η επίσημη ανακοίνωση από το μαιευτήριο και τον γυναικολόγο, Γιώργο Σταματίου, αναμένεται σήμερα το πρωί.

Η παρουσιάστρια, φυσικά, μοιράστηκε μέσω Twitter την χαρά της και ευχαρήστησε τον κόσμο, που είναι πάντα δίπλα της, για τις ευχές. Μάλιστα, έκανε retweet post του φαν κλαμπ της, το οποίο αναφέρεται στη μητρότητα.

Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη - Όλες οι λεπτομέρειες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη - Όλες οι λεπτομέρειες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη - Όλες οι λεπτομέρειες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη γέννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ