Ισοπαλία για την Ελλάδα (0-0) με την Ουγγαρία εκτός έδρας - Ελάχιστες οι ελπίδες πρόκρισης στο Euro - iefimerida.gr

Ισοπαλία για την Ελλάδα (0-0) με την Ουγγαρία εκτός έδρας - Ελάχιστες οι ελπίδες πρόκρισης στο Euro

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ήταν καλύτερη από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη όμως δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο. Το τελικό 0-0 αφήνει τους διεθνείς μας στους δύο βαθμούς και στο -6 από την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ και την Ουγγαρία.

Το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό ήταν όπως ακριβώς το περίμενε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Οι Ούγγροι άφησαν χώρο και κατοχή μπάλας στην Ελλάδα, η οποία προσπαθούσε κυρίως από τα δεξιά να απειλήσει. Ένα σουτ και μια κεφαλιά του Τοροσίδη δεν ανησύχησαν τον Κίραλι ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν την κόντρα επίθεση. Στο 30' μάλιστα έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους με τον Γκέρα να σουτάρει άουτ από το ύψος του πέναλτι ενώ νωρίτερα ο Τζούτζακ απείλησε τον Καρνέζη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα μπήκε πάρα πολύ δυνατά και κατάφερε στα πρώτα δέκα λεπτά να φτάσει τρεις φορές μια ανάσα από το γκολ. Με τους Τοροσίδη και Φετφατζίδη να δημιουργούν πολλά προβλήματα στους Ούγγρους, οι Έλληνες διεθνείς απείλησαν με τον Κλάους σε δύο περιπτώσεις να μην προλαβαίνει να βάλει σωστά το πόδι του για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Κίραλι. Η πίεση δεν έφερε αποτέλεσμα με την Ελλάδα να βγάζει κούραση από το 70', σημείο όπου ο Μαρκαριάν αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα με τους Φορτούνη, Γιαννιώτα και Κατσουράνη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ελλάδα προσπάθησε με γεμίσματα να φέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει με τον Κατσουράνη στο 87ο λεπτό, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κίραλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Ουγγαρία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ