Βελτιώνεται ο καιρός τη Δευτέρα -Αναλυτική πρόβλεψη - iefimerida.gr

Βελτιώνεται ο καιρός τη Δευτέρα -Αναλυτική πρόβλεψη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος στη χώρα μας.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε αρκετές ώρες ηλιοφάνειας. Μικρής διάρκειας βροχές θα σημειωθούν, το πρωί στη Θράκη και το βράδυ στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 με 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις, πρωινές ομίχλες και το βράδυ στα βορειότερα βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με νεφώσεις από το απόγευμα και μετά. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Στην Κρήτη προβλέπονται: το πρωί ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι, από το μεσημέρι αρκετές νεφώσεις και δυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες αναμένονται παροδικές νεφώσεις και στα ανατολικά λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί με ένταση 4 και από το απόγευμα στα 5 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως και 20 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένεται καλός καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καιρός πρόγνωση ΕΜΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ