Σπουδαίες νίκες για Β.Ιρλανδία και Ρουμανία - Μια ανάσα από την πρόκριση στο EURO 2016 [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπουδαίες νίκες για Β.Ιρλανδία και Ρουμανία - Μια ανάσα από την πρόκριση στο EURO 2016 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικό βήμα για την απευθείας πρόκριση με την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων έκαναν Ρουμανία και Β.Ιρλανδία στον όμιλο της Εθνικής μας.

Στο Βουκουρέστι, η Ρουμανία πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0, επικράτησε 1-0 των Ν.Φερόε με τέρμα που σημείωσε ο Κεσέρου στο 21ο λεπτό ενώ στο Μπέλφαστ, η Β.Ιρλανδία συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις νικώντας 2-1 τη Φινλανδία. Ο Λάφερτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, σημειώνοντας και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων στο 33ο και στο 38ο λεπτό ενώ για τους Φινλανδούς μείωσε ο Σαντίκ στις καθυστερήσεις.

Η Γερμανία δεν συνάντησε πρόβλημα και επικράτησε 2-0 της Γεωργίας εκτός έδρας χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της. Ο Μάρκο Ρόις άνοιξε το σκορ στο 38΄και το τελικό 2-0 για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια διαμόρφωσε ο Μίλερ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μια δυνατή «προπόνηση» έκανε η Σκωτία απέναντι στο Γιβραλτάρ και επικράτησε με σκορ 6-1 διατηρώντας φυσικά τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016. Ο Μαλόνεϊ άνοιξε το σκορ 18ο λεπτό με πέναλτι ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην επόμενη επίθεση με τον Κασκιάρο. Στο 27΄ο Φλέτσερ διαμόρφωσε το 2-1 ενώ ο Μαλόνεϊ με δεύτερο πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 34΄και ο Νέισμιθ στο 39΄διαμόρφωσε το 4-1. Το 5-1 έκανε ο Φλέτσερ στο 77ο λεπτό και ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 6-1 στις καθυστερήσεις.

Ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στη Γαλλία έμεινε η Αλβανία, η οποία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4ο λεπτό από το γκολ του Μοβσισιγιάν, πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 με τέρματα του Μαβράι στο 77' και του Γκάσι στο 82'.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ