Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο στο βόλει γυναικών - Επικράτησε 3-0 σετ του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο στο βόλει γυναικών - Επικράτησε 3-0 σετ του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην 5η συνεχόμενη κατάκτηση Κυπέλλου στις γυναίκες αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού 3-0 σετ στο Αγρίνιο, ισοφαρίζοντας τις «πράσινες» στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν δίκαια με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού, ισοφαρίζοντας τον σε κατακτήσεις Κυπέλλου, αφού το ίδιο είχαν πετύχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, κατακτώντας το πρώτο σετ 25-20. Στο 2ο σετ, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ακόμη πιο δυνατός στο σερβίς με την Χριστοδούλου να οργανώνει άψογα τις επιθέσεις και το κατέκτησε και αυτό με 25-19 ενώ ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στα μισά του τρίτου σετ φτάνοντας απόσταση αναπνοής ωστόσο στην κρίσιμη στιγμή, ο άσος της Μπραμπόροβα διαμόρφωσε το 25-22 και χάρισε εκτός από το 3ο σετ και το Κύπελλο στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός βόλει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ