Η ζωή ενός βοηθού διάσημου -Ενα πραγματικά περίεργο επάγγελμα - iefimerida.gr

Η ζωή ενός βοηθού διάσημου -Ενα πραγματικά περίεργο επάγγελμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία, δεξιώσεις, συνύπαρξη με λαμπερά πρόσωπα. Οχι, δεν είναι η καθημερινότητα κάποιου διάσημου. Είναι η ζωή του βοηθού του.

Τουλάχιστον η μία της πλευρά. Γιατί η άλλη δεν είναι διόλου λαμπερή. Η Σάνα Μάχιν το γνωρίζει καλά αυτό, αφού έχει δουλέψει δίπλα- ή καλύτερα πίσω, στη σκιά- πολλών διάσημων. Δεν μπορεί να αποκαλύψει το όνομά τους, αλλά μπορεί να εκμυστηρευθεί τι έμαθε κοντά τους. Εννιά από αυτά τα «μαθήματα» τα μοιράστηκε με το Business Insider.

Είναι δύσκολο να πιάσεις δουλειά
Οι καλοί βοηθοί είναι δυσεύρετοι και πολύτιμοι, αλλά είναι μεγάλη πρόκληση να καταφέρει κανείς να γίνει ένας από αυτούς. Ενα καλό βιογραφικό και οι εταιρείες στελέχωσης είναι μία καλή λύση. Εκτός από νταντάδες και καμαριέρες, καμιά φορά βρίσκουν και τέτοιες θέσεις.

Βγάζουν πολλά χρήματα
Περίπου 75.000-200.000 δολάρια το χρόνο. Αλλά αν το «ζυγίσει» κανείς με τα περίεργα ωράρια, τα ξενύχτια και τη συνεχή δέσμευση, δεν φαίνονται τόσα πολλά.

Δεν είναι όλοι οι διάσημοι ίδιοι
Κάποιοι έχουν την καλή φήμη του Τζορτζ Κλούνεϊ, άλλοι όμως φέρονται απαίσια στους βοηθούς τους. Κάτι που φαίνεται ακόμη και από τη συνέντευξη για τη δουλειά ή τις πρώτες εβδομάδες εργασίας.

Μεγάλη ζωή, αλλά μόνο ως θέαμα
Ενας βοηθός διάσημου δεν είναι ούτε πλούσιος, ούτε διάσημος. Και αυτό το θυμάται κάθε φορά που παίρνει το μισθό του.

Μαθητικές υποχρεώσεις
Μερικές φορές μπορεί ένας βοηθός να αναγκαστεί ακόμη και να κάνει τις σχολικές εργασίες των παιδιών των διάσημων. Και πρέπει να πάρει και καλό βαθμό!

Διαμεσολάβηση για άσχημα ραντεβού
Οι υποχρεώσεις είναι αμέτρητες. Από διαμεσολάβηση μετά από ένα κακό ραντεβού ή ακόμη και με εμπόρους ναρκωτικών, μέχρι πλύσιμο πιάτων αν δεν εμφανιστεί η καμαριέρα μία ημέρα, μεταφορά αποσκευών και βέβαια καθήκοντα μπέιμπι σίτερ.

Δεν έχουν ζωή
Μπορεί να ταξιδεύουν συχνά σε πολυτελείς προορισμούς και να συναντούν ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή.

Σπάνια η ζωή τους είναι λαμπερή
Μπορεί να πίνουν κοκτέιλ σε ζηλευτά μέρη, αλλά όσο βρίσκονται εκεί μπορεί να δεχθούν τηλεφώνημα τα ξημερώματα για να τρέξουν να αγοράσουν είδη προσωπικής υγιεινής ή ακόμη και προφυλακτικά.

Σαν φίλος επί πληρωμή
Ναι, καμιά φορά κάνεις παρέα με άτομα του κύκλου τους, αλλά κάποια, αμήχανη, στιγμή σου υπενθυμίζουν ότι είσαι υπάλληλος. Οσα μυστικά κι αν σου αποκαλύπτει ένας διάσημος, πάντα είσαι κάποιος που πληρώνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βοηθός διάσημου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ