Προσγείωση του τρόμου στον Καναδά -Αεροσκάφος έφυγε από τον αεροδιάδρομο [εικόνα] - iefimerida.gr

Προσγείωση του τρόμου στον Καναδά -Αεροσκάφος έφυγε από τον αεροδιάδρομο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες στιγμές έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Air Canada, όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε άσχημα στο Χάλιφαξ, βγαίνοντας από τον αεροδιάδρομο.

Στην πτήση AC624, από το Τορόντο με προορισμό το Χάλιφαξ, βρίσκονται 132 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διαδικασία της προσγείωσης στο χιονισμένο αεροδρόμιο, το αεροσκάφος χτύπησε ένα καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος και στη συνέχεια «γλίστρησε» εκτός του διαδρόμου.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν το περιστατικό με το καλώδιο ή οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την «ανώμαλη» προσγείωση, όμως αποτέλεσμα του πρώτου ήταν να μείνει χωρίς ρεύμα για αρκετή ώρα το αεροδρόμιο και με όλες τις πτήσεις να ματαιώνονται.

Παρά την αγωνία που έζησαν, όλοι οι επιβαίνοντας βγήκαν σώοι από το αεροσκάφος και 23 από αυτούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, για μικροτραυματισμούς.

Προσγείωση του τρόμου στον Καναδά -Αεροσκάφος έφυγε από τον αεροδιάδρομο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Air Canada προσγείωση Χάλιφαξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ