Αποκάλυψη Ψινάκη: Μέχρι πυροβολισμό έχω «φάει» γιατί ασχολούμαι με το δήμο Μαραθώνα - iefimerida.gr

Αποκάλυψη Ψινάκη: Μέχρι πυροβολισμό έχω «φάει» γιατί ασχολούμαι με το δήμο Μαραθώνα

(EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης σε τηλεοπτική εκπομπή, δηλώνοντας ότι εξαιτίας της ενασχόλησής του με το δήμο έχει δεχθεί μέχρι και πυροβολισμό.

«Στο δικό μας δήμο γίνονται πολλά άσχημα πράγματα γιατί ακόμα τα γκανγκστεράκια δεν το έχουν μάθει ότι άλλαξε το θέμα και κάνουν κουρ@@μαγκιές, αλλά αυτά δεν περνάνε. Εχουμε συνέχεια, εμπρησμούς, απειλές, εκβιασμούς, μας πυροβολούν, μας έχουν κάνει τα πάντα», είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα στο «Ε» και πρόσθεσε: «Μέχρι και πυροβολισμό έχω φάει».

«Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι και ''κυνηγάω'' τον πρώην Δήμαρχο είναι ότι φρόντισε να μου αφήσει έναν Δήμο, εκτός του τι είχε κάνει, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι είχε κάνει, αν έχει κλέψει, τι έχει κλέψει και γιατί. Τον ψήφισαν και καλά τους έκανε. Εμένα με ενδιαφέρει ότι μου άφησε έναν Δήμο με ''βόμβες'' να σκάνε και να μου τον αποδομήσει στα χέρια. Αναγκάστηκα να ξεκαθαρίσω αυτή την κατάσταση, οπότε θα σκάνε τώρα βροχή τα πορίσματα», ανέφερε ακόμη μιλώντας για την κατάσταση στο δήμο Μαραθώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ