Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας του Λούμπιτς -«Κουβαλάω το βάρος της τραγωδίας στους ώμους μου» - iefimerida.gr

Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας του Λούμπιτς -«Κουβαλάω το βάρος της τραγωδίας στους ώμους μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά μετά την τραγωδία με το Airbus, ο πατέρας του συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς έσπασε τη σιωπή του.

Μιλώντας στον Μπερνάρ Μπαρτολίνι, δήμαρχο του Prads-Haute-Bléone, μιας μικρής πόλης κοντά στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους, ο πατέρας του πιλότου-δολοφόνου είπε ότι «κουβαλάει στους ώμους του το βάρος της τραγωδίας».

Ο Μπαρτολίνι αποκάλυψε αυτή του τη συνομιλία με τον πατέρα του Αντρέας Λούμπιτς σε δηλώσεις του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, τονίζοντας παράλληλα ότι είδε έναν «πληγωμένο άντρα», ο οποίος «μέσα στον πόνο του για τον χαμό του γιου του δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έκανε αυτό που έκανε»...

Ας σημειωθεί ότι ο πατέρας του Λούμπιτς ήταν τραπεζίτης και η μητέρα του έπαιζε εκκλησιαστικό όργανο στην τοπική προτεσταντική εκκλησία. Οι παππούδες του ζούσαν στο Neuburg ab der Donau. Ο Λούμπιτς είχε στενές σχέσεις μαζί τους και οι γείτονες τον περιγράφουν ως ένα ευγενικό καλό αγόρι που ήταν ιδιαιτέρως συνεσταλμένος με τους ξένους.

Αυτό είναι το σπίτι στο οποίο ζούσε η οικογένεια Λούμπιτς:

Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας του Λούμπιτς -«Κουβαλάω το βάρος της τραγωδίας στους ώμους μου» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ