Οίκος ανοχής ψάχνει δοκιμαστές στη Γερμανία –Ποια προσόντα απαιτούνται - iefimerida.gr

Οίκος ανοχής ψάχνει δοκιμαστές στη Γερμανία –Ποια προσόντα απαιτούνται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα γερμανικό σάιτ για ιερόδουλες ψάχνει δοκιμαστές που θα ελέγξουν την ποιότητα των υπηρεσιών, την καθαριότητα και τις πρακτικές για ασφαλές σεξ των οίκων ανοχής στο Βερολίνο.

Το Website Kaufmich.com (που μεταφράζεται «αγόρασέ με»), είναι μια πλατφόρμα social media για ιερόδουλες, πελάτες, μπορδέλα και εταιρείες και ειδικεύονται στην βιομηχανία του σεξ και ψάχνει έναν άντρα ή γυναίκα, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που θα προσληφθεί ως δοκιμαστής.

Η ιστοσελίδα εξηγεί ότι όποιος προσληφθεί θα πρέπει να δοκιμάσει πολλούς οίκους ανοχής και ότι θα χρειαστεί να κάνει σεξ με πολλές γυναίκες.

Ο παραγωγός της ιστοσελίδας με το όνομα Βen δήλωσε στο κανάλι CNBC μέσω μέηλ ότι επιθυμεί να αποκαταστήσει ένα ποιοτικό σύστημα για τα μπορδέλα του.

«Το να έχεις έναν οίκο ανοχής στη Γερμανία είναι απόλυτα νόμιμο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν κανονισμοί ποιότητας. Θέλουμε να γίνουμε μια υπηρεσία αξιόπιστη, ένα είδος Tripadvisor για τους οίκους ανοχής. Οι πελάτες θα μπορούν να ελέγξουν την ποιότητά μας πριν ακόμη μας επισκεφθεί, ακριβώς όπως κάνει έλεγχο για το ξενοδοχείο του Online πριν κλείσει», λέει.

Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση, κυρίως στις επιχειρήσεις και στη βιομηχανία των ξενοδοχείων και να «έχει μακρόχρονη εμπειρία και πρακτική πολλά χρόνια σε οίκους ανοχής». Οποιος έχει εμπειρία συνοδού, αυτό αποτελεί ένα συν στο βιογραφικό του, επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Επίσης, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καλή εμφάνιση, να έχουν πιστοποιητικό γιατρού, να είναι επικοινωνιακοί και να τους αρέσει να έρχονται σε επαφή με κόσμο. Θα προτιμηθούν όσοι μιλούν άπραιστα γερμανικά και γαλλικά. Στις δοκιμές που θα γίνουν θα υπάρχει ασφαλές σεξ, επισημαίνει η ιστοσελίδα.

Ο Ben δήλωσε στο CNBC ότι ήδη έχουν υποβάλλει αίτηση 150 άτομα, από τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία. Αρχικά όποιος προσληφθεί θα δουλέψει σε οίκους ανοχής στο Βερολίνο αλλά μετά θα επεκταθεί σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Οίκος ανοχής ψάχνει δοκιμαστές στη Γερμανία –Ποια προσόντα απαιτούνται | iefimerida.gr 0
Οίκος ανοχής ψάχνει δοκιμαστές στη Γερμανία –Ποια προσόντα απαιτούνται | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οίκος ανοχής δοκιμαστής Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ