Μαξίμου: Ουσιαστικές και λεπτομερείς οι συζητήσεις στο Brussels Group -Θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή - iefimerida.gr

Μαξίμου: Ουσιαστικές και λεπτομερείς οι συζητήσεις στο Brussels Group -Θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πορεία των συζητήσεων στο Brussels Group σχολίασαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Οπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα συνεργασίας, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και σημεία διαφωνίας.

Επίσης, τόνιζαν ότι οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή και ότι είναι «ουσιαστικές και λεπτομερείς».

Από την πλευρά τους, κοινοτικές πηγές σημείωναν ότι είναι ενθαρρυντικό σημάδι το ότι υπάρχει δέσμευση για εποικοδομητική συζήτηση, μετά τις συζητήσεις σε πολιτικό επίπεδο. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι «απομένει ακόμη πολλή δουλειά» και πρόσθεταν: «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η ίδια η Ελλάδα πρέπει να προετοιμάσει τον συνολικό κατάλογο των μεταρρυθμίσεων κατά τρόπο που να πείθει ότι θα εφαρμοστούν οι δεσμεύσεις του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου».

Τέλος, κοινοτικές πηγές υπενθύμιζαν ότι ο σκοπός των συναντήσεων στο Brussels Group είναι «να συζητήσουμε τις ελληνικές προτάσεις για μεταρρυθμίσεις και να βοηθήσουμε να διασφαλιστεί ότι η ελληνική λίστα μεταρρυθμίσεων είναι αξιόπιστη και ολοκληρωμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brussels Group συζητήσεις Μέγαρο Μαξίμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ