Financial Times: Τι ετοιμάζει ο Τσίπρας; Εκβιασμό, πόκερ ή πολιτική αυτοκτονία; - iefimerida.gr

Financial Times: Τι ετοιμάζει ο Τσίπρας; Εκβιασμό, πόκερ ή πολιτική αυτοκτονία;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στο πώς τον αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί αναφέρεται δημοσίευμα των Financial Times.

«Η προέλευση της λέξης "αίνιγμα" είναι ελληνική. Στη σημερινή συγκυρία, όμως, η λέξη αυτή χαρακτηρίζει το τι επικρατεί στις σκέψεις των Γερμανών σχετικά με την Ελλάδα. Ούτε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ούτε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, γνωρίζουν τι ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας. Εκβιασμό; Πόκερ; Ή πολιτική αυτοκτονία;», γράφουν οι Financial Times.

Financial Times: Τι ετοιμάζει ο Τσίπρας; Εκβιασμό, πόκερ ή πολιτική αυτοκτονία; | iefimerida.gr 0

Και προσθέτουν: «Ο κύριος Τσίπρας εξακολουθεί να αμφισβητεί το γράμμα και το πνεύμα του σχεδόν κάθε συμφωνίας που υπογράφηκε από τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις. Με τα χρήματα να εξαντλούνται, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στο υπουργικό συμβούλιο έχουν απομονώσει τη χώρα τους με έναν πρωτοφανή τρόπο».

Σε άλλο σημείο το δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει: «Τα πράγματα δεν φαίνονται ελπιδοφόρα για τον κ. Τσίπρα, αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα από ό,τι θα πίστευε κανείς». Πηγή: enikonomia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ