Αποκλείστηκαν έξι λεωφορεία με επιβάτες στις Σέρρες -Εξαιτίας κατολίσθησης - iefimerida.gr

Αποκλείστηκαν έξι λεωφορεία με επιβάτες στις Σέρρες -Εξαιτίας κατολίσθησης

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνεχής βροχόπτωση των τελευταίων ημερών έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, με αποτέλεσμα έξι λεωφορεία με επιβάτες να αποκλειστούν σε δρόμο στο νομό Σερρών.

Τα οχήματα, που είχαν αρκετούς επιβάτες, έφτασαν στο μοναστήρι της Αγίας Ανάληψης λίγο έξω από την Πρώτη Σερρών. Ομως, κατά την επιστροφή έγινε η κατολίσθηση, με αποτέλεσμα τα οχήματα να ακινητοποιηθούν στο σημείο.

Αφού περίμεναν να φτάσει στο σημείο χωματουργικό μηχάνημα, ο δρόμος καθαρίστηκε από τις πέτρες και τα χώματα και τα λεωφορεία συνέχισαν το ταξίδι τους. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αμφίπολης Κώστα Μελίτο είναι η έβδομη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, που στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται κατολισθήσεις, ενώ όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «πριν από μέρες οι δυνατοί άνεμοι και η συνεχής βροχή ξερίζωσαν δέντρο που έκοψε το δρόμο στα δύο».

«Καθημερινώς στέλνω το μηχάνημα για να καθαρίσει τον περιφερειακό δρόμο προς το μοναστήρι, αλλά δυστυχώς η επαναλαμβανόμενη κακοκαιρία, δημιουργεί κατολισθήσεις του όρους Παγγαίου» πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι «ουσιαστικές παρεμβάσεις στο σημείο μπορούν να γίνουν μόνο όταν βελτιωθεί ο καιρός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σέρρες κατολίσθηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ