Με ψυχολογικά προβλήματα ο 19χρονος που μαχαίρωσε τη μητέρα του στο Ελ. Βενιζέλος-Διέφυγε τον κίνδυνο η γυναίκα - iefimerida.gr

Με ψυχολογικά προβλήματα ο 19χρονος που μαχαίρωσε τη μητέρα του στο Ελ. Βενιζέλος-Διέφυγε τον κίνδυνο η γυναίκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψυχολογικά προβλήματα έχει ο νεαρός που μαχαίρωσε τη μητέρα του σε ξενοδοχείου του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος». Η γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο.

Ο 19χρονος, που σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε πολλές φορές τη μητέρα του, μπροστά στα μάτια του 10χρονου αδερφού του μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Sofitel», είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στη Ρωσία, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Η 38χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό», έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο ανήλικος γιος της οικογένειας που έπαθε σοκ καθώς ήταν μάρτυρας του φρικτού περιστατικού έχει μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η οικογένεια από την Ρωσία είχε έλθει στην Ελλάδα για την έκθεση γούνας που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα και η γυναίκα σώθηκε από τη μανία του γιου της, που τη μαχαίρωνε, γιατί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ