Εφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου το «Βιτσέντζος Κορνάρος» από το λιμάνι της Κάσου - iefimerida.gr

Εφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου το «Βιτσέντζος Κορνάρος» από το λιμάνι της Κάσου

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ταλαιπωρία που κράτησε πάνω από δύο 24ωρα για τους επιβάτες του, το πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» αναχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου από το λιμάνι της Κάσου.

Το επιβατηγό οχηματαγωγό αποκολλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με ίδια μέσα και τη συνδρομή τουριστικού σκάφους, από αμμώδη περιοχή κοντά στο λιμενοβραχίονα, όπου είχε προσαράξει το βράδυ της Τετάρτης. Από την Κάσο αναχώρησε στις 1:45 τα ξημερώματα με 163 επιβάτες, αφού αποβιβάστηκαν πρώτα εκεί 64 άτομα, 9 φορτηγά και πέντε οχήματα.

Πριν από τον απόπλου το πλοίο επιθεωρήθηκε, ενώ στο λιμάνι της Ρόδου θα αποκαταστήσει κάποιες μικροζημιές και αναμένεται να επιθεωρηθεί εκ νέου.

Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Μήλος - Σαντορίνη - Ανάφη - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδος και επιστροφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάσος Βιτσέντζος Κορνάρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ