Κυπελλούχος Ελλάδος η Νέα Ιωνία – Κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον τελικό - iefimerida.gr

Κυπελλούχος Ελλάδος η Νέα Ιωνία – Κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο χρόνια μετά την προηγούμενη πρωτιά στη διοργάνωση η Νέα Ιωνία επιβλήθηκε 24-19 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών και πανηγύρισε ξανά την κατάκτηση της κούπας, για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Η πρωταθλήτρια της Α1 πανηγύρισε με σπουδαία ανατροπή στο PAOK SPORTS Arena -παρουσία 2000 κόσμου στις εξέδρες- με τον ΠΑΟΚ να έχει τα ηνία στο πρώτο ημίχρονο και την Νέα Ιωνία να απαντάει στην επανάληψη, παίρνοντας προβάδισμα τίτλου στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς.

Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι περίπου το 50', όταν η Λαμπρίνα Τσακάλου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νέα Ιωνία, που δεν κατάφερε να «καλύψει» ο Δικέφαλος, ενώ ένα «μπλακ άουτ» από κει και πέρα άφησε τα ηνία στους φιλοξενούμενους.

Κορυφαία στο ματς ήταν η τερματοφύλακας της Νέας Ιωνάις, Μάγδα Κεπεσίδου, η οποία με 13 αποκρούσεις αναδείχτηκε MVP του ματς.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-4, 9-5, 10-8, 12-10, 13-14 (ημχ), 14-15, 15-15, 16-15, 18-17, 21-17, 24-19.

Νέα Ιωνία: Κεπεσίδου, Μπράουερ 8, Παπά 3, Κοτσαμπουικίδου, Χοτοκουρίδου, Κωστοπούλου, Τσακάλου 8, Ρόσου, Αργυροπούλου, Παπανικολάου 1, Γκουζούλη, Ζυγούρα, Μασμανίδου, Χρονοπούλου 1, Διακογιάννη, Στουγιαννίδου 3.

ΠΑΟΚ: Καβαζοπούλου, Νούλα 1, Παυλίδου, Παπαδοπούλου, Ανθίτση, Σελεμίδου, Τζέριτς, Καρσανίδου, Ράτσικα, Τσιτλακίδου, Προκοπίδου 5, Παύλου, Παπάζογλου 3, Μάστακα 3, Λαζαρίδου, Γκροζντανόφσκα 7.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ