Πρόκληση Μπέπε Γκρίλο με σκίτσο: Συγκρίνει Ρέντσι με Lubitz και γράφει «Αν τον αφήσουμε θα υπάρχουν μόνο κομμάτια» [εικόνα] - iefimerida.gr

Πρόκληση Μπέπε Γκρίλο με σκίτσο: Συγκρίνει Ρέντσι με Lubitz και γράφει «Αν τον αφήσουμε θα υπάρχουν μόνο κομμάτια» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστός κωμικός ο Μπέπε Γκρίλο, αλλά το τελευταίο του tweet ήταν ένα από τα χειρότερα αστεία που έκανε προκαλώντας μόνο οργή.

Ο Ιταλός πολιτικός μέσω του Τwitter θέλησε να συγκρίνει τον Ματέο Ρέντσι και την πολιτική του με τους εγκληματικούς χειρισμούς του συγκυβερνήτη του Airbus A320 Andreas Lubitz που έστειλε στον θάνατο ακόμη 149 ανθρώπους.

Ο ηγέτης του κινήματος των Πέντε Αστέρων, έβαλε μια φωτογραφία με αεροπλάνο της Germanwings στον αέρα και στην θέση του πιλότου τον Ρέντσι να βγάζει selfie. Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας ανέφερε «Μόνο ένας άνθρωπος υπεύθυνος», ενώ από κάτω στο σχόλιο του «Πρέπει να σταματήσουμε τον Ρέντσι, όσο υπάρχει ακόμη χρόνος. Αν τον αφήσουμε, δεν θα υπάρχουν επιζώντες, μόνο κομμάτια». Οπως έγινε και με το αεροσκάφος της Germawings που είχε 150 νεκρούς και διαμελισμένα πτώματα στις γαλλικές Αλπεις.

Πρόκληση Μπέπε Γκρίλο με σκίτσο: Συγκρίνει Ρέντσι με Lubitz και γράφει «Αν τον αφήσουμε θα υπάρχουν μόνο κομμάτια» [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αναμενόμενα ο Γκρίλο προκάλεσε σάλο και δέχθηκε τα «πυρά» για την ατυχή σύγκριση του με την τραγωδία του αεροσκάφους και το μεγάλο πένθος σε τόσες χώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ