Πασχαλινό Bazaar στη Μελίτη - iefimerida.gr

Πασχαλινό Bazaar στη Μελίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι φτιάχνουν χειροποίητα μπιχλιμπίδια μου προκαλούν συνήθως αμηχανία. Τους έχω στο μυαλό μου σαν κάτι περίεργα όντα με κολιέ από πλαστικά φρούτα που ενθουσιάζονται επειδή έκαναν μπρελόκ το μαγνητάκι του ψυγείου. Η Μαρία του στούντιο οργάνωσης γάμων και βαφτίσεων Μελίτη φαίνεται από την άλλη μια νορμάλ γυναίκα που σκέφτηκε να αλλάξει καριέρα και είναι πολύ χαρούμενη μ' αυτό που κάνει.

ΦΩΤΟ: Manteau Stam

Σ' έναν μοντέρνο χώρο κοντά στη Μητροπόλεως, ανάμεσα σε νυφικά, βαπτιστικά ρουχαλάκια, υφασμάτινες προσκλήσεις, λαμπάδες και μπομπονιέρες με καραμέλες βανίλια μας εξηγεί πώς μετά από χρόνια δουλειάς στα περιοδικά και σε εργαστήριο επισκευής φλάουτων (κάπου εκεί παίρνω πίσω το νορμάλ) αποφάσισε να ανοίξει το μαγαζί: «Είχα βαρεθεί να κοιτάω το ύφος του άλλου το πρωί για να δω πώς θα μου πάει η μέρα, μου άρεσαν και τα χειροτεχνικά, οπότε είπα γιατί να μην κάνω μια δουλειά όπου θα συναναστρέφομαι ανθρώπους στις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές;». Η πρόταση ήρθε από τη κ. Ιωάννα, μοδίστρα με θητεία δίπλα στους καλύτερους έλληνες σχεδιαστές και μέσα σε λίγους μήνες η επιχείρηση είχε στηθεί.

Ο πελάτης επιλέγει το concept του γάμου ή της βάφτισης, ο νονός βρίσκει παιδικά ρούχα ασορτί με τη πασχαλινή λαμπάδα( όχι απ’ αυτές με εύφλεκτο ομοίωμα της Patty) ή απλά τα παραγγέλνει τηλεφωνικά και οι ιδιοκτήτριες κάνουν τα μαγικά τους. Παρόλο που όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι, έχουν κρατηθεί σε χαμηλές τιμές.

Στα clue του μαγαζιού: Φορεματάκια εμπνευσμένα από το ντύσε τη κούκλα της Μανίνα (βλέπε φωτο) και ένα διήμερο πασχαλινό bazaar που θα γίνει τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 του μήνα. Περάστε μια βόλτα για καφέ, γλυκά και μοναδικές λαμπάδες, για μικρούς και μεγάλους, από 5-20 ευρώ. 10πμ-4μμ.

Μελίτη, Παλ. Μπενιζέλου 2, 1ος όροφος, πλ. Μητρόπολης 210 3217085

http://www.meliti-meliti.gr/

http://el-gr.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%93%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%92%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7/187483184627285?sk=info

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νυφικά γάμος μελίτη λαμπάδες βάφτιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ