Νικήστε τη χαλάρωση και απαλλαγείτε από ραγάδες και κυτταρίτιδα - iefimerida.gr

Νικήστε τη χαλάρωση και απαλλαγείτε από ραγάδες και κυτταρίτιδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι στητοί, σφριγηλοί δίχως ίχνος από ψεγάδια.

Ο λόγος για τους γλουτούς της Τζένιφερ Λόπεζ που θεωρούνται οι πιο ποθητοί στον κόσμο. Μάθετε ποιες είναι οι 3 high tech θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να πολεμήσετε τη χαλάρωση και να έχετε λείο δέρμα στην περιοχή, όπως εκείνη.

Νικήστε τη χαλάρωση και απαλλαγείτε από ραγάδες και κυτταρίτιδα | iefimerida.gr 0

Οι γλουτοί στο ύψος τους
Αν η χαλάρωση έχει χτυπήσει την περιοχή των γλουτών η μη χειρουργική λύση που επιλέγεται τα 2 τελευταία χρόνια είναι τα νήματα PDO. Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος και Εφαρμογών Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine εξηγεί: «Τα συγκεκριμένα νήματα είναι απορροφήσιμα και δεν δημιουργούν επιπλοκές. Ανορθώνουν το δέρμα προσφέροντας αναίμακτο λίφτινγκ ανώδυνα χωρίς ράμματα και τομές». Το lifting effect έχει διάρκεια μέχρι 2 χρόνια. Τα νήματα εφαρμόζονται ακόμα σε κοιλιά, μπράτσα, στήθος, μηρούς και πρόσωπο.

Σβήστε τις ραγάδες με laser
Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις ραβδώσεις που έχετε εμφανίσει εξαιτίας της απότομης ανάπτυξης ή τάσης του δέρματος (π.χ. το “τράβηγμα” του δέρματος στην εγκυμοσύνη) ή της αυξομείωσης του βάρους; «Το fractional laser είναι το πιο δυνατό όπλο που έχουμε για να σβήσουμε τόσο τις κόκκινες ραγάδες που είναι σχετικά καινούριες και εύκολες στην αντιμετώπιση όσο και τις λευκές που είναι εγκατεστημένες και πιο δύσκολες» επισημαίνει η Δρ Τσιατούρα.
Το fractional laser αναγεννά το δέρμα στις ραγάδες και δίνει σήμα στον οργανισμό να παράξει νέο κολλαγόνο. Το καινούριο δέρμα είναι πιο υγιές και λαμπερό.

Δείτε πώς γίνεται η θεραπεία:

Κυτταρίτιδα τέλος
Ορμόνες, κακή διατροφή, έλλειψη άσκησης, κάπνισμα αλλά και γονίδια είναι μόνο μερικοί από τους λόγους πίσω από την εμφάνιση κυτταρίτιδας. Για να την χτυπήσετε το κλειδί είναι ο συνδυασμός θεραπειών. «Προτείνουμε σχεδόν πάντα τη μέθοδο Cavitation που συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες. Η θεραπεία προσφέρει ανώδυνα λιπόλυση-δηλαδή οδηγεί στο θάνατο τα λιποκύτταρα που χαλούν την εικόνα του δέρματος- και ταυτόχρονα σύσφιγξη» εξηγεί η Δρ Τσιατούρα. Ωστόσο, αν θέλετε το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια πρέπει να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαλάρωση γλουτοί ραγάδες κυτταρίτιδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ