Το Ranger, το αγροτικό της Ford, ανανεώνεται [Βίντεο] - iefimerida.gr

Το Ranger, το αγροτικό της Ford, ανανεώνεται [Βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο δημοφιλή πικάπ, το Ford Ranger, περνά στη δεύτερη φάση της παρουσίας του, καθώς ανανεώθηκε αποκτώντας νέα εμφάνιση και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Ο οποίος μάλιστα περιλαμβάνει και αρκετά «επιβατικά» στοιχεία, όπως την οθόνη αφής των 8 ιντσών και το σύστημα πολυμέσων SYNC 2. Παράλληλα αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση για μεγαλύτερη άνεση, ενώ το τιμόνι, με την ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση, είναι σύμφωνα πάντα με τη Ford πιο ακριβές.

Τα τετρακίνητα Ranger διαθέτουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο μεταφοράς και κοντές σχέσεις, ενώ η γκάμα των κινητήρων ξεκινά από τον 4κύλινδρο Duratorq TDCi των 2.200 κυβικών και των 160 ίππων. Σε κάποιες αγορές, ίσως και στη δική μας, θα υπάρχει και μια εκδοχή 130 ίππων με μειωμένη κατανάλωση έως και κατά 18%, ενώ από κει και πάνω υπάρχει ο 2.5 TDCi των 166 ίππων και ο 5κύλινδρος των 3.200 κυβικών και των 200 ίππων.

Οι πωλήσεις του νέου Ford Ranger -που θα κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη, στη Νότια Αφρική και στην Αργεντινή- θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του έτους.

Το Ranger, το αγροτικό της Ford, ανανεώνεται [Βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το Ranger, το αγροτικό της Ford, ανανεώνεται [Βίντεο] | iefimerida.gr 1
Το Ranger, το αγροτικό της Ford, ανανεώνεται [Βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ford Ranger αυτοκίνητο δυνατότητες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ