Η Εθνική ομάδα έφυγε για Βουδαπέστη - Ο προβληματισμός του Μαρκαριάν για τη μεσαία γραμμή - iefimerida.gr

Η Εθνική ομάδα έφυγε για Βουδαπέστη - Ο προβληματισμός του Μαρκαριάν για τη μεσαία γραμμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία επί αυστριακού εδάφους και αναχώρησε οδικώς για τη Βουδαπέστη.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είχε προγραμματίσει μια τελευταία πρωινή προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, στην οποία για μια ακόμη φορά έδωσε έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η Εθνική μας στο ματς με τους Ούγγρους. Ο Βαγγέλης Μόρας αποτέλεσε ξανά τη μοναδική απουσία αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρεί η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το απόγευμα στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή στη Βουδαπέστη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός και οι συνεργάτες του έμειναν ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο δούλεψαν οι διεθνείς τις τελευταίες πέντε ημέρες ενώ άπαντες δηλώνουν έτοιμοι ψυχολογικά για να την αντεπίθεση στον όμιλο, η οποία θα φέρει την Εθνική στην τελική φάση του EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Σκέψεις 11άδας

Όσο περνούν οι μέρες ο Μαρκαριάν πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη λύση του παζλ που αφορά τον καταρτισμό της 11άδας. Ωστόσο παραμένει άλυτος γρίφος για όλους, η μεσαία γραμμή. Οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Αθανασιάδης και Χριστοδουλόπουλος είναι οι «σίγουροι» στους οποίους προστέθηκαν και οι Φετφατζίδης και Κονέ με τον πρώτο να αποτελεί μαζί με τους Κλάους και Λάζαρο την επιθετική τριπλέτα. Όσο για τον άσο της Ουντινέζε θα είναι ο ένας από τους τρεις της μεσαίας γραμμής με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σάμαρη, Κατσουράνη, Ταχτσίδη και Φορτούνη να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις. Τέλος ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση του αριστερού μπακ. Αν δεν προτιμηθεί ο Σταφυλίδης και στη θέση του τοπιθετηθεί ο Τοροσίδης, δεν αποκλείεται να δούμε τον Παπασταθόπουλο δεξί μπακ και τον Παπαδόπουλο παρτενέρ του Μανωλά ή ακόμη και τον Μπακάκη βασικό.

Όλα αυτά πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό του Μαρκαριάν το Σάββατο, όταν η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει και την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας την Κυριακή στις 21:45.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα Ουγγαρία προκριματικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ