Αποκάλυψη Κουβέλη μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Έτοιμη η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις χωρίς υφεσιακά μέτρα - iefimerida.gr

Αποκάλυψη Κουβέλη μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Έτοιμη η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις χωρίς υφεσιακά μέτρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ /Andrea Bonetti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων.

Ο κ. Κουβέλης εξερχόμενος του Μαξίμου, ανέφερε ότι είχε μια διεξοδική συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις και πρόσθεσε ότι «συμφωνήσαμε ότι χρειάζεται οι μεταρρυθμίσεις να μην έχουν υφεσιακό χαρακτήρα και να κινηθούν ταχύτατα».

«Η λίστα των μεταρρυθμίσεων, η οποία θα κατατεθεί στους εταίρους, είναι έτοιμη», αποκάλυψε ο κ. Κουβέλης και εκτίμησε ότι «θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στο προσεχές Eurogroup», ενώ υπογράμμισε ότι «οι εταίροι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να δρομολογηθεί η ανάπτυξη».

«Δεν συζητήσαμε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Φώτης Κουβέλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ