Ισπανία: Τιμώρησαν τους οπαδούς που επιτέθηκαν στον Γκάρεθ Μπέιλ - iefimerida.gr

Ισπανία: Τιμώρησαν τους οπαδούς που επιτέθηκαν στον Γκάρεθ Μπέιλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ξημερώματα της επομένης της ήττας της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα, εξαγριωμένοι οπαδοί της «βασίλισσας» περίμεναν τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο και δύο εξ' αυτών επιτέθηκαν στον Γκάρεθ Μπέιλ χτυπώντας το αυτοκίνητό του. Οι δύο άνδρες αναγνωρίστηκαν με τη βοήθεια του συλλόγου και τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 2.500 ευρώ αλλά και απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους για έξι μήνες.

Οι εικόνες της επίθεσης στον Ουαλό αστέρα από τους εξαγριωμένους οπαδούς της Ρεάλ έκαναν το γύρω του κόσμου και η ισπανική λίγκα σε συνεργασία με τη κυβέρνηση κίνησε αμέσως τις διαδικασίες για την εύρεση και τιμωρία τους. Με τη βοήθεια της Ρεάλ, η οποία αναγνώρισε τον έναν εξ'αυτών, ο οποίος μέλος του συνδέσμου των φιλάθλων της ομάδας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους και τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ αλλά και απαγόρευση εισόδου σε κάθε αθλητική δραστηριότητα για τους επόμενους έξι μήνες.

Ισπανία: Τιμώρησαν τους οπαδούς που επιτέθηκαν στον Γκάρεθ Μπέιλ | iefimerida.gr 0
Ισπανία: Τιμώρησαν τους οπαδούς που επιτέθηκαν στον Γκάρεθ Μπέιλ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Ισπανία Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ