Γάλλος πρωθυπουργός προς Lufthansa: Δώστε όλα τα στοιχεία για τον Andreas Lubitz - iefimerida.gr

Γάλλος πρωθυπουργός προς Lufthansa: Δώστε όλα τα στοιχεία για τον Andreas Lubitz

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν μια τρελή, ανεξήγητη, φρικτή πράξη, είπε σήμερα το πρωί ο Γάλλος πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην απόφαση του Αndreas Lubitz να ρίξει το αεροσκάφος της Germanwings.

Mιλώντας στο γαλλικό δίκτυο iΤele, κάλεσε τη Lufthansa να δώσει όλες τις πληροφορίες για τον συγκυβερνήτη της Germanwings προκειμένου οι ερευνητές να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για τους λόγους που οδήγησαν τον Lubitz στην αποτρόπαια πράξη.

«Πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η έρευνα, η Δικαιοσύνη οφείλει να πει την αλήθεια στους συγγενείς των θυμάτων, αν και χθες ο εισαγγελέας έδωσε αρκετά στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ήταν μια τρελή, ανεξήγητη, φρικτή πράξη», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως οι πιλότοι είναι για πολλούς ανθρώπους ήρωες και έτσι είναι δύσκολο να φανταστείς πως κάποιος από αυτούς θα έκανε μια τέτοια πράξη. Εν τω μεταξύ, ο Jean Marie Le Guen, γραμματέας Εσωτερικών, υπεύθυνος για κοινοβουλευτικές σχέσεις περίεγραψε την πράξη του Lubitz ως «ένα έγκλημα, ανεξάρτητα από την επιθυμία του να αυτοκτονήσει. Παρέσυρε στον θάνατο μαζί του άλλα 149 άτομα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ