Βάζουν κάτω δύο 20άρες - 12 Ελληνίδες και ξένες 40άρες celebrities με κορμί «κόλαση» [εικόνες] - iefimerida.gr

Βάζουν κάτω δύο 20άρες - 12 Ελληνίδες και ξένες 40άρες celebrities με κορμί «κόλαση» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν βρίσκονται στην ηλικία που οι «ατασθαλίες» συγχωρούνται από τον μεταβολισμό, ούτε σε αυτή που η φυσική δραστηριότητα προέρχεται πρωτίστως από τους… ατελείωτους χορούς (σε πάρτι). Δεν είναι μόνο ότι βρίσκονται σε ηλικία που ο χρόνος είναι αυστηρός, οι περισσότερες απ’ αυτές έχουν περάσει μία (ή και περισσότερες φορές) τη διαδικασία της εγκυμοσύνης.

Και όμως, αυτές οι κυρίες της εγχώριας και τη διεθνούς showbiz έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού για το πώς έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση τη φόρμα τους και τη σφριγηλότατα του κορμιού τους αδιαπραγμάτευτα «ζωντανή». Και λέμε την έχουν διατηρήσει, γιατί όσο καλά κι αν έχουν παίξει τον ρόλο τους τα γονίδια, αυτά δεν μοιάζουν πάντα αρκετά για να καταφέρει να κερδίσει μια γυναίκα το εύσημο «κορμί 20άρας».

Με συστηματική γυμναστική, με καλή διατροφή και χωρίς υπερβολές (ή νυστέρια) οι 12 παρακάτω celebrities που εντόπισε το joytv.gr προκαλούν τον θαυμασμό με το αγέραστο κορμί τους.

Τζένιφερ Ανιστον

Βάζουν κάτω δύο 20άρες - 12 Ελληνίδες και ξένες 40άρες celebrities με κορμί «κόλαση» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βάζουν κάτω δύο 20άρες - 12 Ελληνίδες και ξένες 40άρες celebrities με κορμί «κόλαση» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δείτε τις υπόλοιπες 11 στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κορμί σελέμπριτις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ