Με σερβιέτα στο κεφάλι θα αγωνιστεί ο Ρόσμπεργκ στο Grand Prix της Μαλαισίας - iefimerida.gr

Με σερβιέτα στο κεφάλι θα αγωνιστεί ο Ρόσμπεργκ στο Grand Prix της Μαλαισίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια περίεργη λύση βρήκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ για το Grand Prix της Μαλαισίας προκειμένου να αντιμετωπίσει την υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία. Αποφάσισε να τοποθετήσει μια σερβιέτα στο εσωτερικό μέρος του κράνους, προκειμένου να απορροφά τον ιδρώτα και να μην πέφτει στα μάτια του.

Με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για 30 βαθμούς Κελσίου και υγρασία στο 80% οι πιλότοι της Formula 1 αναμένεται να περάσουν ξανά δύσκολες στιγμές. Στον συγκεκριμένο αγώνα χάνουν συνήθως 4 έως 6 λίτρα υγρά από το σώμα τους και μάλιστα ταξιδεύουν αρκετές ημέρες νωρίτερα προκειμένου να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πάντως ο Ρόσμπεργκ βρήκε τη λύση και θα χρησιμοποιήσει τόσο στον αγώνα όσο και στα δοκιμαστικά, σερβιέτες, το πάχος των οποίων δεν ξεπερνά τα 3 χιλιοστά, για να αντιμετωπίσει τον ιδρώτα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκο Ρόσμπεργκ σερβιέτα κεφάλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ