Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της εθνικής Τσεχίας έχασε τη μοιραία πτήση λόγω κίνησης στους δρόμους και σώθηκε - iefimerida.gr

Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της εθνικής Τσεχίας έχασε τη μοιραία πτήση λόγω κίνησης στους δρόμους και σώθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από θαύμα σώθηκε ο Πάτρικ Μπέργκερ, Τσέχος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που είχε παίξει και στη Λίβερπουλ, αφού είχε κλείσει εισιτήριο για να πετάξει από τη Βαρκελώνη για το Ντίσελντορφ με τη μοιραία πτήση της Germanwings.

Ο Μπέργκερ παρακολούθησε το μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στο «Καμπ Νου» και την Τρίτη είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει από την ισπανική πόλη, αφού ήταν καλεσμένος να αγωνιστεί σε ένα ματς στο Ερεβαν (θα έφτανε με ανταπόκριση) προς τιμήν του πρώην διεθνή Αρμένιου ποδοσφαιριστή Τσόρεν Ογκανεσιάν. Ο Τσέχος, αν και ξύπνησε στην ώρα του για να πάει στο αεροδρόμιο, εγκλωβίστηκε στην κίνηση των δρόμων της Βαρκελώνης, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να επιβιβαστεί στην πτήση 9525 της Germanwings, κάτι που ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή.

Μετά από αυτό το γεγονός και εντελώς σοκαρισμένος, ο Μπέργκερ ζήτησε ευγενικά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αρμενίας να μην ταξιδέψει για να αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση, κάτι που φυσικά έγινε δεκτό από τους Αρμένιους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πατρικ μπεργκερ Λίβερπουλ Airbus A320
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ