Δημοσιογράφος ποστάρει φωτό της Αντζελίνα Τζολί να καπνίζει και την λέει «υποκρίτρια»: Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια; [εικόνες] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος ποστάρει φωτό της Αντζελίνα Τζολί να καπνίζει και την λέει «υποκρίτρια»: Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κακία και χολή «έβγαλε» η Κέτ Χόπκινς μέσα από το Twitter για την Ατζελίνα Τζολί, σχετικά με την αφαίρεση των ωοθηκών της.

«Αντζελίνα Τζολί. Η αυταρέσκεια έρχεται ακόμα πιο κοντά. Αφαίρεση οργάνων για να μεγιστοποιήσει το προσδόκιμο ζωής. Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια;», έγραψε η Βρετανίδα δημοσιογράφος.

Δημοσιογράφος ποστάρει φωτό της Αντζελίνα Τζολί να καπνίζει και την λέει «υποκρίτρια»: Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το «τιτίβισμα» της προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, οι οποίοι πήραν το μέρος της 39χρονης ηθοποιού.

«Κειτ αυτό είναι κακό μέχρι και για σένα», «Αν διάβαζες, όντως, την ιστορία, θα έβλεπες πως ήταν (σ.σ η αφαίρεση οργάνων) για την πρόληψη του καρκίνου. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως θα το έκανες και εσύ σαραβαλιασμένη γρια νάρκισσε», ήταν μερικές από τις απαντήσεις που έλαβε η Βρετανίδα.

Τα σχόλια φυσικά δεν την πτόησαν καθώς στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία της κα Πιτ με ένα τσιγάρο στο στόμα, γράφοντας «αυτό ακριβώς εννοώ. Γέμισε τη ζωή σου με κήρυγμα, αλλά μην γεμίζεις τα πνευμόνια σου με πίσσα».

Δημοσιογράφος ποστάρει φωτό της Αντζελίνα Τζολί να καπνίζει και την λέει «υποκρίτρια»: Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Κέιτ Χόπκινς χαρακτηρίζει εμμέσως ψώνιο την Αντζελίνα Τζολί, που προχώρησε σε αφαίρεση ωοθηκών και σαλπίγγων, δυο χρόνια μετά τη μαστεκτομή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ