Συμβόλαιο μαμούθ για τον Τσάβι - 30 εκ. ευρώ για 3 χρόνια στο Κατάρ - iefimerida.gr

Συμβόλαιο μαμούθ για τον Τσάβι - 30 εκ. ευρώ για 3 χρόνια στο Κατάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφυγε το περασμένο καλοκαίρι αν και έφτασε μια ανάσα μακριά από την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι πήρε τελικά την απόφαση να γίνει από τον Ιούνιο, κάτοικος του Κατάρ με την Αλ Σάαντ να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 10 εκ. Ευρώ!

Ο 35χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα, υπήρξε ένας από τους καλύτερους και πιο ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να το εξαργυρώσει. Η Αλ Σάαντ μετά από την αποτυχημένη περσινή προσπάθεια, κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του για τρία χρόνια, προσφέροντάς του συνολικά 30 εκ. Ευρώ ενώ υπάρχει και οψιόν για ανανέωση ενός ακόμη έτους.

Ο Τσάβι θα αναλάβει εκτός από τα καθήκοντά του ως ποδοσφαιριστής και μέρος των τμημάτων υποδομής αφού στο Κατάρ ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του πάνω στη λειτουργία και την οργάνωση των ομάδων μικρών ηλικιών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάβι Μπαρτσελόνα Κατάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ