Μιχελογιαννάκης: Εγώ δεν γίνομαι μαϊμούνι – Με άλλο πρόγραμμα εκλεχθήκαμε - iefimerida.gr

Μιχελογιαννάκης: Εγώ δεν γίνομαι μαϊμούνι – Με άλλο πρόγραμμα εκλεχθήκαμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού. Αυτό είναι το πρόγραμμα με το οποίο βγήκε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο βουλευτής Ηρακλείου αναφέρει ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές δηλώνοντας «Εγώ είμαι ΣΥΡΙΖΑ και με αυτό το πρόγραμμα εξελέγην. Εγώ μαΐμούνι δεν γίνομαι».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» ενόψει της «λίστας μεταρρυθμίσεων» που αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση στους θεσμούς.

«Εμείς εκλεγήκαμε λέγοντας κανένα από τα 14 αεροδρόμια στα χέρια ιδιωτών» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης επισημαίνοντας ότι «περιμένω αυτή η γραμμή να υλοποιηθεί». Τόνισε ότι ανάλογη στάση με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περιμένει και στην υγεία, καμία «task force» με άλλο όνομα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λέει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ούτε αλλαγές ούτε μετονομασίες. Το ίδιο και στο θέμα του βασικού μισθού των 751 ευρώ. Δεν είπαμε προεκλογικά ότι ο βασικός μισθός θα ισχύσει το 2016. Δεν βγήκαμε το 2016 εμείς, για τώρα λέγαμε» ανέφερε και επεσήμανε ότι περιμένει τη Δευτέρα όλες αυτές οι κόκκινες γραμμές να υλοποιηθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ