Βενιζέλος: Υπέγραψαν τα ίδια με την προηγούμενη κυβέρνηση μείον τα 11 δισ. του ΤΧΣ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Υπέγραψαν τα ίδια με την προηγούμενη κυβέρνηση μείον τα 11 δισ. του ΤΧΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπέγραψαν το ίδιο κείμενο με την προηγούμενη κυβέρνηση μείον τα 11 δισεκ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας», σημειώνει ο πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας τη συμφωνία για την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.


Όπως τονίζει ο ίδιος ανοίγουν τεράστια θέματα όχι απλώς λαθών, αλλά ευθυνών για την κυβέρνηση.
«Ας δούμε τα αποτελέσματα της σκληρής διαπραγμάτευσης. Υπέγραψαν στις 27 Φεβρουαρίου την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση και την κρύβουν από τη Bουλή. Γιατί; Για να μη φανεί ότι υπέγραψαν το ίδιο κείμενο με την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά μακάρι να σταματούσε εδώ το πρόβλημα» .
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «προσετέθη ένας πολύ σκληρός όρος: Τούς πήραν μέσα από τα χέρια τα 11 δις του αποθεματικού του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την ώρα που η χώρα έχει οξύτατες ταμειακές ανάγκες. Και τώρα η κυβέρνηση λέει ότι έδωσε παραπάνω 1,2 δις από αυτά που έπρεπε να δώσει και τα ζητάει πίσω και εκλιπαρεί. Ποιος έχει την ευθύνη για αυτή την αφαίρεση των 11 δισεκατομμυρίων;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ