Eίναι ωραίο να αποφασίζεις εσύ για την ασφάλεια της κατοικίας σου - iefimerida.gr

Eίναι ωραίο να αποφασίζεις εσύ για την ασφάλεια της κατοικίας σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ωραίο να ασφαλίζετε την κατοικία σας σε λιγότερο από 5 λεπτά έχοντας εξασφαλίσει τους όρους που εσείς επιθυμείτε, αλλά και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Με την Anytime μπορείτε!

Ασφαλίζοντας την κατοικία σας σε κάποιο από τα προγράμματα Anytime μπορείτε να γλυτώσετε πολλά χρήματα από την ασφάλεια που ήδη έχετε.

• Ολοκληρωμένη λύση: Τα προγράμματα Anytime Home αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την ασφάλιση της κατοικίας σας. Περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες καλύψεις που απαιτεί η τράπεζα και καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους που έχουν στεγαστικό δάνειο, όσο και εκείνους που θέλουν να καλύψουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο.

• Απλότητα: Στην Anytime η διαδικασία ασφάλισης είναι εύκολη. Όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να ασφαλιστείτε online από το site της Anytime ή με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι άνθρωποι της Anytime είναι συνεχώς κοντά σας και θα σας εξυπηρετήσουν για οτιδήποτε αφορά το συμβόλαιό σας άμεσα, ενώ η αποζημίωση είναι απλή χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

• Αξιοπιστία: Τα προγράμματα Anytime Home, όπως και όλα τα προγράμματα της Anytime, έχουν τη σφραγίδα την εγγύηση της INTERAMERICAN.

H διαδικασία ασφάλισης online
Επειδή είναι ωραίο να αποφασίζεις εσύ για την ασφάλεια της κατοικίας σου με μία ματιά στο site της Anytime επιλέγεις την ασφάλεια που σου ταιριάζει και υπολογίζεις μόνος σου τα ασφάλιστρα της κατοικίας σου.

Ο πίνακας με τις δυνατότητες ασφάλισης που σας προσφέρει η Anytime

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Anytime ασφάλιση κατοικίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ