Στους συνεταιριστές περνάει η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» - iefimerida.gr

Στους συνεταιριστές περνάει η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει χέρια η γνωστή γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», όπως ανακοίνωσε χτες ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας, που κατέχει το 67% των μετοχών, Θεόδωρος Πανταλάκης και πωλείται όπως όλα δείχνουν σε συνεταιρισμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Πανταλάκη, η γαλακτοβιομηχανία θα πωληθεί στους συνεταιρισμούς που είναι μέτοχοι (μειοψηφίας) στην εταιρεία, μια εξέλιξη που ήταν προδιαγεγραμμένη από τη στιγμή που η ΑΤΕ αποφάσισε να απεμπλακεί από τις εξωτραπεζικές δραστηριότητες.

Όπως ανακοίνωσαν χτες οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Αρτας και Θεσπρωτίας, που κατέχουν το μειοψηφικό πακέτο μετοχών στη «Δωδώνη», στόχος τους είναι να διατηρήσει η γαλακτοβιομηχανία το συνεταιριστικό της χαρακτήρα αλλά την οριστική στάση τους θα καθορίσουν μετά από συσκέψεις με τους κτηνοτρόφους προκειμένου να καταθέσουν πρόταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ