Γιατί ο Τάσος Κουράκης δεν πήγε σε καμία παρέλαση χθες - iefimerida.gr

Γιατί ο Τάσος Κουράκης δεν πήγε σε καμία παρέλαση χθες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κ. Κουράκης, ένας από τους θερμότερους πολέμιους του θεσμού των παρελάσεων, έλαμψε διά της απουσίας του από τη χθεσινή στρατιωτική παρέλαση.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς όχι μόνο βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων, αλλά κάλεσε αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης και τους εκπαιδευτικούς από τα σχολεία που συμμετείχαν.

Στο παρελθόν ο κ. Κουράκης δεν είχε προτείνει μόνο την κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων, αλλά είχε ταχθεί και κατά των μαθητικών παρελάσεων, προτείνοντας εναλλακτικά δράσεις εντός των σχολείων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Κατά της πραγματοποίησης παρελάσεων είχε ταχθεί ο κ. Κουράκης από το 2013. Ως υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του κόμματος, δήλωνε ότι ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις.

Παλαιολιθικές με τον τρόπο που γίνονται χαρακτήριζε τις παρελάσεις και η τότε βουλευτής και νυν υπουργός Θεανώ Φωτίου. Στις παρελάσεις θα έπρεπε να παίρνουν μέρος «απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης», έλεγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tάσος Κουράκης παρέλαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ