Μητσοτάκης: Κίνδυνος η χώρα να χρεοκοπήσει έως το Πάσχα - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Κίνδυνος η χώρα να χρεοκοπήσει έως το Πάσχα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως υπάρχει ο κίνδυνος η χώρα να χρεοκοπήσει έως το Πάσχα εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στο Mega σήμερα το πρωί, κάλεσε την κυβέρνηση να στείλει το συντομότερο δυνατό τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις στο Eurogroup, ενώ υπογράμμισε ότι η οικονομία έχει παγώσει και ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τον τουρισμό.

«Τα λεφτά τελειώνουν έως το Πάσχα», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας από την κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή την επέκταση της δανειακής σύμβασης. Όπως υποστήριξε, το σχετικό κείμενο αυτής δεν έχει έρθει στη Βουλή, επειδή η κυβέρνηση φοβάται μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι περιέχει, γεγονός που θα σημάνει απώλειες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς, πάντως, θα την ψηφίζαμε», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στην ίδια εκπομπή, υποστήριξε ότι μισθοί και συντάξεις δεν κινδυνεύουν και ότι δεν τίθεται θέμα πιστωτικού γεγονότος. «Πρόκειται για ένα θέμα που τελειώνει, δεν είναι κάτι που έχει μέλλον», είπε ο κ. Φίλης για τη δανειακή σύμβαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ