Σκέψεις για ματαίωση του Final 4 του Champions League στο βόλεϊ λόγω της αεροπορικής τραγωδίας στις γαλλικές Αλπεις - iefimerida.gr

Σκέψεις για ματαίωση του Final 4 του Champions League στο βόλεϊ λόγω της αεροπορικής τραγωδίας στις γαλλικές Αλπεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αεροπορική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή 150 ανθρώπων στο AirBus A320 της Germanwings έφερε και τις σκέψεις για αναβολή του Final 4 του Champions League του βόλεϊ ανδρών το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Βερολίνο σε μία εβδομάδα.

Λόγω του πένθους η Ομοσπονδία σκέφτηκε να αναβάλει την διοργάνωση για δύο εβδομάδες, καθώς συμμετέχει στο Final 4 και η οικοδέσποινα Μπερλίν (μαζί και οι Ζενίτ από την Ρωσία και Σκρα και Ρεζόβια Πολωνία), ενώ και η πλειοψηφία των φιλάθλων θα ήταν από την Γερμανία.

Ωστόσο, λίγο αργότερα με ανακοίνωση της η CEV γνωστοποίησε «Η οικογένεια του βόλεϊ και οι διοργανωτές του Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών λυπήθηκαν βαθιά με την είδηση του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος στις γαλλικές Άλπεις που στοίχισε τη ζωή σε 150 άτομα. Ωστόσο οι προετοιμασίες για την μεγάλη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου, θα συνεχιστούν, ενώ καθ’ολη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα του δυστυχήματος. Οι προσευχές και οι σκέψεις της οικογένειας του βόλεϊ είναι στους συγγενείς και τους φίλους, όσων έχασαν τη ζωή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League FInal 4 βόλει τραγωδία Airbus
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ