Το BBC «τελείωσε» τον Κλάρκσον -Το Top Gear συνεχίζει χωρίς τον διάσημο παρουσιαστή - iefimerida.gr

Το BBC «τελείωσε» τον Κλάρκσον -Το Top Gear συνεχίζει χωρίς τον διάσημο παρουσιαστή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Τοp Gear», η δημοφιλέστερη εκπομπή αυτοκινήτου στον κόσμο δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποτελεί πλέον παρελθόν.

Το BBC ανακοίνωσε την απόφασή του να τερματίσει τη συνεργασία του με τον διάσημο παρουσιαστή, έπειτα από τον περιβόητο καβγά του με τον παραγωγό Οισι Τάιμον, τον οποίο αφού έβρισε, του έριξε μπουνιά στο στόμα, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως το συμβόλαιο του Κλάρκσον με το BBC, το οποίο λήγει στα τέλη Μαρτίου, δεν θα ανανεωθεί, αλλά η εκπομπή θα συνεχίσει χωρίς αυτόν. Ο γενικός διευθυντής του βρετανικού δικτύου, Τόνι Χολ, τόνισε ότι είναι μία απόφαση που πήρε με μεγάλη του λύπη και όχι εύκολα, αφού εξέτασε προσεκτικά τα στοιχεία και συζήτησε με τους δύο εμπλεκόμενους.

«Αυτή η απόφαση δεν πρέπει να μειώσει σε καμία περίπτωση την εξαιρετική προσφορά Κλάρκσον στο BBC. Είναι μεγάλο ταλέντο. Μπορεί να φεύγει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να διασκεδάζει και να προκαλεί το κοινό για πολλά χρόνια», πρόσθεσε ο Χολ.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Κλάρκσον τέθηκε σε διαθεσιμότητα, όταν έγινε γνωστό ότι επιτέθηκε στον παραγωγό, επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος με τα γεύματα που σερβίρονταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο διάσημος παρουσιαστής προκαλούσε ή δημιουργούσε προβλήματα, καθώς πρόκειται για μία έντονη προσωπικότητα.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που το «Top Gear» παρακολουθείται από 350 εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο, ενώ φέρνει 75 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο έσοδα στο BBC. Πάνω από μισό εκατομμύριο λάτρεις της εκπομπής είχαν ζητήσει την επιστροφή του Κλάρκσον, ένα αίτημα που παραδόθηκε με... τανκ στα γραφεία του BBC, αλλά η επιθυμία τους δεν επηρέασε όπως αποδείχθηκε την τελική απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέρεμι Κλάρκσον BBC Top Gear
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ