Προς συμβιβασμό Bild-Κατρούγκαλος - iefimerida.gr

Προς συμβιβασμό Bild-Κατρούγκαλος

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συμβιβασμό οδεύει πιθανότατα ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μετταρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία και δημοσιεύονται συγκεκριμένα στη Bild, αναφέρουν ότι ο κ. Κατρούγκαλος οδεύει προς συμβιβασμό με τη γερμανική εφημερίδα για το ζήτημα της αναπαραγωγής του δημοσιεύματος που τον εμφανίζει να έχει συνάψει συμφωνητικά στις 26 και 27 Ιανουαρίου με απολυμένους και διαθέσιμους, διεκδικώντας προμήθεια 12% από την επαναπρόσληψή τους.

Ο αναπληρωτής υπουργός είχε δηλώσει δημόσια ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της γερμανικής εφημερίδας και του Βήματος της Κυριακής που είχε αρχικά δημοσιεύσει το θέμα. «Η Bild φαίνεται ότι αναδιπλώνεται, καθώς –σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης– προτίθεται να ανασκευάσει», αναφέρει η «Κ» και σημειώνει ότι κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν πως «οι αγωγές έχουν ήδη γραφεί και βρίσκονται σε αναμονή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild Γιώργος Κατρούγκαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ