Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εσάς τους Κριούς που μπορείτε να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πολύ δε περισσότερο εσείς που έχετε γενέθλια σήμερα, αυτή την ιστορική ημέρα, μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, με τον Κρόνο να βοηθά σχέδια για τα οποία έχετε εργαστεί σκληρά και τα έχετε «χτίσει» σιγά σιγά! Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Όμως, οι Κριοί που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Απριλίου θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, μιας και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει ενεργητικούς, δυναμικούς και σεξουαλικούς, δημιουργεί όμως και μια τάση για κρυολογήματα ή μικροατυχήματα.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι βρίσκεστε σε μια πολύ καλή και σημαντική για εσάς εποχή, παρά το γεγονός ότι από τις αρχές Απριλίου, από την πρώτη του μήνα που Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε μια ένδειξη από το παρασκήνιο το οποίο λειτουργεί αυτό το διάστημα.Ένα οικογενειακό σας θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας μπορεί τώρα να σταθεροποιηθεί.Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών θα έχετε συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.Προσέχετε σήμερα τα οικονομικά σας, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Μα΅ου. Η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, οι υπερβολές όμως δεν λείπουν. Προσέχετε την υγεία σας.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς, φέρνοντας σας κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Θέλετε να κρατήσετε μυστικές τις συναισθηματικές σας επαφές, ενώ τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορούν να στηρίξουν μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Θυμηθείτε, τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να βοηθήσουν σε μια δύσκολη κατάσταση, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Στα οικονομικά σας θέματα έχετε μια διαίσθηση η οποία σας καθοδηγεί. Η κοινωνική σας ζωή αλλά και η συλλογική δουλειά, υπόσχονται πολλά.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Ιουλίου αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις έντασης. Οι φίλοι σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου και ενδεχομένως κάποιες σχέσεις σας να είχαν διαρραγεί, τώρα, τις ημέρες αυτές, μπορεί να πάρουν την τροπή που επιθυμείτε. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια αντιφατική κατάσταση: Από την μια θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, από την άλλη όμως ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η σημερινή ημέρα είναι μοναδική, με το τρίγωνο Ήλιου –Κρόνου σταθεροποιεί τα σχέδια τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας! Ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, η όψη αυτή είναι μοναδική, μην αφήσετε την ημέρα να πάει χαμένη. Αλλάζει τώρα το σκηνικό της ζωής σας, ενώ ανοίγονται δρόμοι για το εξωτερικό. Για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Αυγούστου οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές, με κάποια δόση υπερβολής βέβαια. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Τα οικονομικά σας φαίνεται να είναι σε πρώτο πλάνο και να επιλύονται.

Παρθένος
Παρθένοι μου, κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να εξακολουθούν να σας απασχολούν, σας ανοίγονται όμως δρόμοι για ταξίδια, για επαφές και για συμφωνίες. Για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-9 Σεπτεμβρίου τα πράγματα ευνοούνται ιδιαίτερα, με την Σελήνη στους Διδύμους να φέρνει τύχη στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή. Γενικότερα, από την 1 Απριλίου που ο Άρης αλλάζει ζώδιο θα έχετε δυναμισμό και μια πολύ σημαντική διάθεση για δράση, προσπαθήστε να επωφεληθείτε.Σήμερα, η πλέον σημαντική όψη τριγώνου μεταξύ Ήλιου –Κρόνου, δείχνει ότι ένα οικονομικό θέμα, που μπορεί να έχει σχέση και με την οικογένειά σας ρυθμίζεται, και αυτό σας χαροποιεί.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς, αυτές τις ημέρες η συναισθηματική σας ζωή παίρνει έναν νέο και σημαντικό δρόμο που ευνοεί τις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.Για εσάς βεβαίως που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (μετά τις 15 Οκτωβρίου), η ένταση δε λείπει, με τον Άρη απέναντί σας να φέρνει κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Στην συναισθηματική σας ζωή όμως, κάτι αλλάζει, ιδιαίτερα ως το τέλος του μήνα που φαίνεται να υπάρχουν πολύ σημαντικές αλλαγές. Σήμερα, οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια πολύ σημαντική για εσάς σχέση ή συνεργασία.

Σκορπιός
Ένα θέμα της εργασίας ή της κοινωνικής σας ζωής το οποίο είχε ταλανίσει εσάς τους Σκορπιούς το προηγούμενο διάστημα, έρχεται τώρα στο προσκήνιο για να σταθεροποιηθεί.Οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ευνοούνται.Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο βελτιώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.Μέχρι το τέλος μάλιστα της εβδομάδας, ενδεχομένως να παρουσιαστεί κάτι πολύ σημαντικό για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Νοεμβρίου. Αποφύγετε πάντως τις υπερβολές, οι οποίες μπορεί να σας ζημιώσουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες του Νοεμβρίου, σήμερα είναι μια πολύ σημαδιακή ημέρα, με τον Κρόνο να σταθεροποιεί τα σχέδια σας που έχουν σχέση με το εξωτερικό, αλλά και τα νομικά ή διαδικαστικά σας θέματα.Για οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την εργασία σας φαίνεται ότι βρίσκετε μια πολύ σημαντική λύση.Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσάς.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Αιγόκερους, ειδικά του Δεκεμβρίου, καθώς εξασφαλίζει την σταθεροποίηση σε ένα οικογενειακό σας θέμα, για την οποία δουλεύατε εδώ και καιρό. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών είστε σε μια αντιφατική φάση: Ενώ βλέπετε φίλους και πρόσωπα της εργασίας σας με τα οποία μπορείτε να κάνετε συζητήσεις, από την άλλη η ένταση σε οικογενειακό επίπεδο δεν λείπει! Όμως, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου, και έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, μπορείτε τώρα να επιλύσετε πολύ σημαντικά θέματα.Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί θέματα είτε της εργασίας είτε της υγείας σας.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους του Ιανουαρίου σήμερα είναι μια θετικότατη ημέρα που μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα σχέδια, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο για να επιλυθεί. Οτιδήποτε έχει σχέση με μετακινήσεις, επαφές ή συμφωνίες ευνοείται. Αποφύγετε αυτό το διάστημα να κάνετε πολλά έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια. Σήμερα, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ιχθείς
Οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, η εβδομάδα όμως που ακολουθεί είναι μοναδική για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Μαρτίου, με εξαιρετικές καταστάσεις να προκύπτουν τώρα, είτε αυτές αφορούν τα καλλιτεχνικά σας σχέδια και τις δημιουργίες σας είτε την συναισθηματική σας ζωή. Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό θέμα, χωρίς όμως αυτό να είναι δυσάρεστο.Θα έχετε συναντήσεις, μετακινήσεις και σημαντικές επαφές, οι οποίες μπορεί να αποδώσουν ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ